Tmavý chléb s jablky a moštem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 195 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 5 g Sůl
  • 10 g Droždí sušené
  • 500 g Mouka chlebová
  • 60 g Cukr krupice
  • 30 g Máslo čerstvé
  • 100 g Jablka
  • 300 ml Mošt jablečný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 493 kcal
  • Sacharidy 94 g
  • Tuky 7 g
  • Sodík 391 mg
  • Bílkoviny 13 g
  • Uhlovodany 88 g
  • Cholesterol 7.2 mg
  • Draslík 140.8 mg
  • Vláknina 1836 mg
  • Vitamín A 1836 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.9 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do mísy nalijeme jablečný mošt, rozpuštěné máslo, přidáme cukr, sůl a chlebovou mouku, promícháme, přendáme do nádoby domácí pekárny. Přisypeme sušené droždí, na kostičky nakrájená jablka, nastavíme program na základní chléb a necháme péct.

Komentáře k receptu