Salát z matjesů

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 0 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 100 g Celer bulvový
  • 120 g Kompot višňový
  • 200 g Matjesy - filet
  • 2 ks Jablka
  • 1 ks Majolka
  • 1 ks Okurky nakládané
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 2526 kcal
  • Sacharidy 94 g
  • Tuky 230 g
  • Sodík 4200 mg
  • Bílkoviny 29 g
  • Uhlovodany 91 g
  • Cholesterol 500 mg
  • Draslík 880.2 mg
  • Vláknina 28480 mg
  • Vitamín A 28480 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 27.3 mg
  • Vitamín E 1.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ryby, jablka, vařený celer, okurky a višně nakrájíme.

  • 2

    Promícháme, přidáme majonézu a dáme do lednice vychladit.

Komentáře k receptu