Makarony s račím masem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 363 kcal
- Sacharidy 33 g
- Tuky 19 g
- Sodík 477 mg
- Bílkoviny 14 g
- Uhlovodany 31 g
- Cholesterol 52.3 mg
- Draslík 136.8 mg
- Vláknina 3979.5 mg
- Vitamín A 3979.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.1 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 14.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Připravíme si maso z vařeného raka, lanýže, 2 druhy strouhaných sýrů, vařené makarony a smetanu. 
- 
                                2Na pánvi rozpustíme 1 lžíci másla, maso z raka nakrájíme na menší kousky, lanýže na plátky a spolu je krátce orestujeme. 
- 
                                3Do těstovin vmícháme oba strouhané sýry, přidáme máslo, sůl, pepř, směs z pánve, jen si necháme několik plátků lanýžů na ozdobu. Nakonec vmícháme horkou smetanu. 
- 
                                4Porce rozdělíme na talíře, na povrchu ozdobíme plátky lanýžů a ihned podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        