Tofu polévka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 609 kcal
 - Sacharidy 63 g
 - Tuky 34 g
 - Sodík 1483 mg
 - Bílkoviny 14 g
 - Uhlovodany 60 g
 - Cholesterol 4.8 mg
 - Draslík 509.7 mg
 - Vláknina 9985.5 mg
 - Vitamín A 9985.5 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 53.7 mg
 - Vitamín E 4.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Ve woku rozehřejeme vyšší vrstvu oleje a osmažíme v něm na kostičky nakrájené tofu. V čistém woku přivedeme do varu vývar, rozpůlené cibulky, plátky papriky a řapíkatého celeru a cibule, sojovou omáčku, pastu a listy papedy. Směs vaříme ve vývaru 5 minut a na dalších 5 přidáme tofu a nudle.