Tagliatelle s omáčkou pomodoro
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1070 kcal
 - Sacharidy 98 g
 - Tuky 68 g
 - Sodík 487 mg
 - Bílkoviny 19 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 67.9 mg
 - Vláknina 7492.5 mg
 - Vitamín A 7492.5 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.9 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Připravíme těstoviny podle návodu na obalu al dente. Scedíme je a vrátíme do hrnce. Udržujeme teplé.
 - 
                                2
Rozpálíme olej. Přidáme nakrájenou cibuli, mícháme při střední teplotě do změknutí. Vmícháme rajčata a podusíme je 5-6 minut, až
 - 
                                3
omáčka mírně zhoustne. Osolíme ji a opepříme. Vmícháme lístky bazalky, ještě asi minutu povaříme. Omáčku nalijeme na teplé těstoviny a lehce protřeseme.