Makarony s rybím filé
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 773 kcal
- Sacharidy 76 g
- Tuky 32 g
- Sodík 856 mg
- Bílkoviny 43 g
- Uhlovodany 76 g
- Cholesterol 121 mg
- Draslík 301.8 mg
- Vláknina 6647.5 mg
- Vitamín A 6647.5 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.7 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 24 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Makarony uvaříme v mírně osolené vodě, slijeme a necháme okapat. 
- 
                                2Omyté a osušené porce filé osolíme, opepříme a posypeme grilovacím kořením. Na pánvi na másle orestujeme po obou stranách. Potom porce vidličkou natrháme na kousky. 
- 
                                3Makarony vsypeme do mísy a přidáme kousky filé, nasekanou petrželku a vše zlehka promícháme. 
- 
                                4Směs vložíme do máslem vymazané zapékací mísy a posypeme nastrouhaným sýrem. 
- 
                                5Pokrm krátce zapečeme ve středně vyhřáté troubě a ihned podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        