Hovězí guláš s makaróny a sýrem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 256 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 10 g
- Sodík 353 mg
- Bílkoviny 31 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 82.2 mg
- Draslík 40.8 mg
- Vláknina 1307.7 mg
- Vitamín A 1307.7 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.2 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Cibuli pokrájenou na drobno osmahneme na másle, přidáme na kostky pokrájené maso, osolíme a osmahneme. Poté maso mírně podléváme a dusíme přikryté do měkka. 
- 
                                2Do šťávy přidáme světlou jíšku připravenou z másla a mouky (anebo použijeme jíšku již hotovou) zalitou vývarem, přimícháme rajčatový protlak. Dle chuti můžeme přidat nasekaný stroužek česneku. 
- 
                                3Nakonec do guláše vmícháme uvařené makarony. 
- 
                                4Každou porci posypeme strouhaným sýrem. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        