Bucatini s kapary a olivami
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 585 kcal
- Sacharidy 93 g
- Tuky 15 g
- Sodík 954 mg
- Bílkoviny 20 g
- Uhlovodany 93 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 43.1 mg
- Vláknina 2913 mg
- Vitamín A 2913 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.1 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Bucatini vaříme ve velkém hrnci v dobře osolené vodě. Po změknutí je scedíme a propláchneme. 
- 
                                2Na velké pánvi na středním ohni na oleji /extra panenský/ orestujeme česnek s petrželí /obě suroviny jemně nasekané/. Až začne česnek měnit barvu vmícháme olivy /jemně nasekané/a kapary a na mírném ohni podusíme asi 2-3 minuty. 
- 
                                3Scezené těstoviny přidáme do rendlíku a asi 2 minuty je na středním ohni mícháme s kapary a olivami. 
- 
                                4Vše přendáme do nahřáté mísy,posypeme nastrouhaným sýrem a můžeme podávat. 
- 
                                5
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        