Rybí filé na kopru
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 261 kcal
 - Sacharidy 15 g
 - Tuky 8 g
 - Sodík 642 mg
 - Bílkoviny 67 g
 - Uhlovodany 15 g
 - Cholesterol 10.7 mg
 - Draslík 247.2 mg
 - Vláknina 4695 mg
 - Vitamín A 4695 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 28 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 6.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso mírně osolíme a opepříme z obou stran a na rozpáleném másle zprudka osmažíme dozlatova. Vyjmeme a necháme okapat.
 - 
                                2
V tomtéž tuku rozmícháme jogurt, kečup a vývar a zahříváme do zhoustnutí. Na závěr vmícháme nasekaný kopr, vložíme zpět rybu, dáme do vyhřáté trouby a necháme zapéct. Hotový pokrm rozdělíme na talíře, doplníme tenkými měsíčky citronu a podáváme.