Plněný květák
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 443 kcal
 - Sacharidy 14 g
 - Tuky 31 g
 - Sodík 398 mg
 - Bílkoviny 30 g
 - Uhlovodany 14 g
 - Cholesterol 213.4 mg
 - Draslík 1163.2 mg
 - Vláknina 10197.2 mg
 - Vitamín A 10197.2 mg
 - Vitamín B6 1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 122.5 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do poloměkka uvaříme ve slané vodě květák.
 - 
                                2
S vejci a kořením smícháme maso.
 - 
                                3
Střed květáku vydlabeme a naplníme masovou směsí.
 - 
                                4
Květák potom zabalíme do alobalu, přes náplň dáme plátky slaniny a 45 minut pečeme ve středně vyhřáté troubě.