Jablka pečená s drobenkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 517 kcal
 - Sacharidy 56 g
 - Tuky 91 g
 - Sodík 3 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 55 g
 - Cholesterol 30 mg
 - Draslík 269.9 mg
 - Vláknina 9916 mg
 - Vitamín A 9916 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 9.3 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 28.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omytá jablka oloupeme a nahrubo nastrouháme. Rozprostřeme je na dno máslem vymazané a strouhankou vysypané remosky. Přidáme rozinky, nasekané ořechy a vše poprášíme skořicovým cukrem. Povrch posypeme připravenou drobenkou.
 - 
                                2
Příprava drobenky: Mouku v míse smícháme s moučkovým cukrem a změklým máslem. Vše rozemneme na drobenku.
 - 
                                3
Dezert pečeme asi 20 minut.