Zeleninové míčky
Suroviny
- 230 g Brambory
 - 60 g Hrášek
 - 0.5 kávová lžička Sůl
 - 1 ks Cibule
 - 1 ks Vejce slepičí
 - 2 stroužek Česnek
 - 16 plátek Těsto Wonton
 - 2 polévková lžíce Olej rostlinný
 - 2 polévková lžíce Kari pasta zelená
 - 1 polévková lžíce Limetková šťáva
 - 0.51 polévková lžíce Olej slunečnicový
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 135 kcal
 - Sacharidy 16 g
 - Tuky 6 g
 - Sodík 247 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 16 g
 - Cholesterol 61.7 mg
 - Draslík 342 mg
 - Vláknina 5874 mg
 - Vitamín A 5874 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 15.7 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Před přípravou zeleniny povaříme brambory ve vroucí vodě, poté je slijeme. Ve woku rozehřejeme olej a orestujeme připravené brambory, prolisovaný česnek, nadrobno nakrájenou cibuli a pastu a pečeme dozlatova. Nakonec přimícháme hrášek, šťávu a sůl, krátce smažíme.
 - 
                                2
Plátky těsta potřeme rozšlehaným vejcem, naplníme zeleninou a uzavřeme do tvaru míčku. Smažíme ve woku na slunečnicovém oleji dozlatova, asi 5 minut.