Chlebová polévka s fazolemi

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Cibule
  • 5 g Sůl
  • 5 g Pepř černý mletý
  • 10 g Bazalka
  • 800 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
  • 400 g Fazole červené sterilované
  • 600 ml Vývar zeleninový
  • 1 ks Ciabatta
  • 3 stroužek Česnek
  • 3 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 335 kcal
  • Sacharidy 52 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 1849 mg
  • Bílkoviny 13 g
  • Uhlovodany 52 g
  • Cholesterol 2.7 mg
  • Draslík 966.3 mg
  • Vláknina 21180 mg
  • Vitamín A 21180 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 34 mg
  • Vitamín E 2.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ciabattu nakrájíme na kostičky a dáme péct do trouby asi na 10 minut.

  • 2

    V hrnci rozpálíme olej, přidáme nakrájenou cibuli a drcený česnek, smažíme doměkka. Přidáme fazole, rajčata, vývar a vaříme asi 5 minut.

  • 3

    Přidáme kostičky chleba a necháme ještě 5 minut zvolna vařit. Dochutíme solí, pepřem, ozdobíme bazalkou.

Komentáře k receptu