Zeleninové lasagne
Suroviny
- 500 g Těstoviny Lasagne
 - 200 g Sýr Eidam cihla 40%
 - 60 g Mozzarella
 - 1 kávová lžička Sůl
 - 1 ks Cibule
 - 3 ks Rajčata
 - 3 ks Mrkev kořen
 - 1 špetka Pepř černý mletý
 - 1 špetka Celer bulvový
 - 1 špetka Bazalka
 - 1 špetka Oregano sušené
 - 1 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 492 kcal
 - Sacharidy 69 g
 - Tuky 12 g
 - Sodík 195 mg
 - Bílkoviny 23 g
 - Uhlovodany 64 g
 - Cholesterol 31.2 mg
 - Draslík 129.7 mg
 - Vláknina 6097.6 mg
 - Vitamín A 6097.6 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.3 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibulku osmažíme na oleji, přidáme nastrouhanou mrkev, rajčata a celer. Osolíme a opepříme. Rozmixujeme na omáčku a dochutíme bylinkami.
 - 
                                2
Do zapékací mísy naskládáme vrstvu lasagní, přelijeme omáčkou a posypeme sýrem.
 - 
                                3
Opakujeme vrstvy, končíme omáčkou a navrch dáme nakrájenou mozzarellu a zapečeme.