Salát s kefírem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 2718 kcal
 - Sacharidy 69 g
 - Tuky 436 g
 - Sodík 193846 mg
 - Bílkoviny 67 g
 - Uhlovodany 59 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 2114.6 mg
 - Vláknina 62315 mg
 - Vitamín A 62315 mg
 - Vitamín B6 2.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 30.6 mg
 - Vitamín E 3.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 15.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Listy ledového salátu omyjeme a pokrájíme na malé kousky, mrkev a ředkvičky nastrouháme nahrubo. Zalijeme kefírem, přidáme ocet a sůl.
 - 
                                2
Přidáme nahrubo posekané vlašské ořechy a promícháme. Salát necháme chvíli odležet, aby se chutě promísily. Podáváme s čerstvým celozrnným pečivem.