Vepřové maso se sýrem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 120 g Sýr Moravský bochník 45%
  • 400 g Vepřové ve vlastní šťávě
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Paprika mletá sladká
  • 4 polévková lžíce Protlak rajčatový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 446 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 37 g
  • Sodík 59 mg
  • Bílkoviny 23 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 90 mg
  • Draslík 37.7 mg
  • Vláknina 887.4 mg
  • Vitamín A 887.4 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.9 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Z konzervy oddělíme sádlo a zpěníme na něm jemně nakrájenou cibuli. Přimícháme mletou papriku a rajčatový protlak. Za stálého míchání krátce osmahneme.

  • 2

    Ke směsi přidáme maso a dobře prohřejeme. Na talíři posypeme každou porci nastrouhaným sýrem.

Komentáře k receptu