Vepřové maso s jogurtem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 95 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 200 g Vepřová plec
  • 60 g Rajčata
  • 60 g Paprika žlutá
  • 100 g Jogurt bílý
  • 50 g Mrkev kořen
  • 300 ml Voda pitná
  • 0.5 kávová lžička Tymián čerstvý
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 309 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 79 g
  • Sodík 215 mg
  • Bílkoviny 19 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 77.5 mg
  • Draslík 508.2 mg
  • Vláknina 2984.5 mg
  • Vitamín A 2984.5 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 60.6 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme, přidáme nakrájenou mrkev, zalijeme vodou a na mírném ohni dusíme pod pokličkou asi 1 hodinu.

  • 2

    Přidáme oloupané rajče nakrájené na plátky, nakrájenou papriku a za občasného podlévání dusíme doměkka.

  • 3

    Nakonec vmícháme jogurt a pokrm dochutíme tymiánem.

Komentáře k receptu