Klobásy s jehněčím masem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 200 g Slanina vepřová
  • 300 g Vepřová uzená plec
  • 150 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 0.5 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 0.25 kávová lžička Paprika mletá pálivá
  • 0.5 kávová lžička Kmín mletý
  • 4 stroužek Česnek
  • 1 kg Jehněčí maso
  • 1 polévková lžíce Paprika mletá sladká
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 596 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 42 g
  • Sodík 784 mg
  • Bílkoviny 30 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 186 mg
  • Draslík 100 mg
  • Vláknina 521 mg
  • Vitamín A 521 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.3 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1588.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Slaninu nakrájíme na drobné kostičky, česnek utřeme se solí, jehněčí i uzené maso umeleme.

  • 2

    V míse smícháme všechny ingredience a vymícháme hladkou a kompaktní hmotu.

  • 3

    Asi 3 metry střívka namočíme, poté propláchneme vodou, obrátíme je a směsí plníme na délku zhruba 12 centimetrů.

Komentáře k receptu