Brambory s uzeninou pečené v alobalu

Hodnocení 2x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1000 g Brambory
  • 250 g Klobása Dunajská
  • 60 g Máslo
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 2 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 539 kcal
  • Sacharidy 31 g
  • Tuky 26 g
  • Sodík 25 mg
  • Bílkoviny 20 g
  • Uhlovodany 31 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 1032.5 mg
  • Vláknina 12500 mg
  • Vitamín A 12500 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 28.5 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 10.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupané brambory omyjeme, nakrájíme na kostky a mírně osolíme.

  • 2

    Čtyři čtverce alobalu potřeme máslem, rozdělíme na ně brambory a na kostičky nakrájenou uzeninu. Vše pokapeme rozpuštěným máslem smíchaným s prolisovaným česnekem a solí. Alobal dobře uzavřeme.

  • 3

    Pokrm pečeme v suché remosce asi 50 minut.

Komentáře k receptu