Vepřová ovarová hlava
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 889 kcal
 - Sacharidy 1 g
 - Tuky 72 g
 - Sodík 1818 mg
 - Bílkoviny 55 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 303.9 mg
 - Draslík 517.2 mg
 - Vláknina 393 mg
 - Vitamín A 393 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.8 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vepřovou hlavu pečlivě opálíme, očistíme a vydrhneme kartáčem ve vlažné vodě. Opláchneme ji, vložíme do vařící vody, osolíme a přidáme pepř a rozkrájenou cibuli. Pod poklicí zvolna vaříme doměkka.
 - 
                                2
Uvařenou vepřovou hlavu vyjmeme a vykostíme.
 - 
                                3
Při podávání pokrm porcujeme tak, aby bylo v každé porci maso z jednotlivých částí hlavy.