Vepřové se zelenými fazolkami
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 229 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 14 g
- Sodík 227 mg
- Bílkoviny 18 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 58.6 mg
- Draslík 450 mg
- Vláknina 3632.3 mg
- Vitamín A 3632.3 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 11.4 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1V misce smícháme ústřicovou omáčku, světlou sójovou omáčku a dvě polévkové lžíce vody. 
- 
                                2V pánvi wok rozpálíme olej, na středně silném ohni osmahneme na jemno nasekaný česnek do růžova. Přidáme na nudličky nakrájené vepřové maso a zprudka smažíme 3 - 5 minut, pokud není hotové. Přihodíme zelené fazolové lusky, nakrájené na 5 cm kousky, omáčku z misky a další 4 minuty vaříme. Dle potřeby dokořeníme. 
- 
                                3Hotové jídlo na talíři ozdobíme proužky chilli papričky. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        