Vepřové obložené dušenou zeleninou
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 355 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 25 g
- Sodík 200 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 67 mg
- Draslík 467.1 mg
- Vláknina 3519 mg
- Vitamín A 3519 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.5 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Maso na sucho opečeme, zaprášíme moukou a podlité vodou dusíme doměkka. Hotové maso přendáme do mísy. 
- 
                                2Mezitím přidáme do zbylé šťávy několik lžic horké vody, kmín, sůl a šťávu krátce povaříme. 
- 
                                3Na dobře rozehřátém oleji zpěníme najemno nakrájenou cibuli, přidáme na nudličky zbytek nakrájené zeleniny, na plátky nakrájený česnek, sůl a pepř. Vše zalijeme vodou a dusíme. 
- 
                                4Takto připravenou zeleninou obložíme maso a zalijeme šťávou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        