Vepřová kýta na cibuli
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 762 kcal
- Sacharidy 13 g
- Tuky 60 g
- Sodík 2061 mg
- Bílkoviny 40 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 162.5 mg
- Draslík 858.1 mg
- Vláknina 3390 mg
- Vitamín A 3390 mg
- Vitamín B6 1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 10.6 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Vepřovou kýtu potřeme solí s drceným koriandrem a necháme 2 hodiny uležet v chladnu. 
- 
                                2Uleželé maso poprášíme moukou a vložíme na sádlem vymazaný pekáč. Pečeme na mírno, podle potřeby podléváme vodou a výpekem. Když je maso napůl měkké, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli a dopečeme. Hotové maso nakrájíme na plátky a zalijeme šťávou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        