Ražniči v alobalu
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 470 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 31 g
- Sodík 282 mg
- Bílkoviny 37 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 118 mg
- Draslík 766.1 mg
- Vláknina 3659.8 mg
- Vitamín A 3659.8 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 14.6 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Omyté maso nakrájíme na kousky a mírně naklepeme. Sýr a oloupanou cibuli nakrájíme na plátky, omytá rajčata nakrájíme na dílky. 
- 
                                2Na jehly střídavě napichujeme maso, sýr, cibuli a rajčata. Osolíme, opepříme a potřeme olejem. 
- 
                                3Jehly položíme na alobal potřený olejem, zabalíme a pečeme v dobře vyhřáté troubě asi 30 minut. 
- 
                                4Potom alobal mírně rozevřeme a ražniči dopékáme ještě 10 minut. 
- 
                                5Podáváme s čerstvým chlebem. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        