Vepřové maso s paprikou na čínský způsob
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 295 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 21 g
- Sodík 47 mg
- Bílkoviny 16 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 50.3 mg
- Draslík 472.9 mg
- Vláknina 4410 mg
- Vitamín A 4410 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 134.5 mg
- Vitamín E 1.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Maso myjeme, osušíme a nakrájíme na malé plátky. 
- 
                                2V míse metlou rozmícháme vodu, Solamyl a lžíci sójové omáčky, přidáme pokrájené maso, promícháme, necháme odležet. 
- 
                                3Papriku rozpůlíme, zbavíme jádřinců, opláchneme, necháme okapat a rozkrájíme na malé kousky. 
- 
                                4V pánvi rozehřejeme olej, na něm prudce osmahneme naložené plátky masa. Když maso zbělá, přidáme pokrájenou papriku a společně smažíme ještě přibližně 5 minut. Na závěr za stálého míchání přidáme kmín, Vegetu, cukr a dochutíme octem. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        