Vepřové maso s játry

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Játra vepřová
  • 400 g Vepřová plec
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 2 ks Cibule
  • 1 ks Feferony
  • 0.5 l Voda pitná
  • 0.94 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 355 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 24 g
  • Sodík 313 mg
  • Bílkoviny 28 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 221.5 mg
  • Draslík 511.8 mg
  • Vláknina 1805 mg
  • Vitamín A 1805 mg
  • Vitamín B6 0.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 22.1 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 12.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupanou, nadrobno pokrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme omyté, na hranolky rozkrájené maso a játra, očištěnou, nasekanou feferonku, mírně podlijeme vodou. Za občasného podlévání dusíme do měkka. Nakonec hotový pokrm podle chuti osolíme.

  • 2

    Podáváme s opečenými bramborami nebo hranolky a zeleninovým salátem.

Komentáře k receptu