Vepřová pečeně na cibuli a bramborách
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 757 kcal
- Sacharidy 15 g
- Tuky 57 g
- Sodík 218 mg
- Bílkoviny 44 g
- Uhlovodany 15 g
- Cholesterol 177.5 mg
- Draslík 1104.9 mg
- Vláknina 5813.2 mg
- Vitamín A 5813.2 mg
- Vitamín B6 1.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 15.4 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Maso potřeme olejem, osolíme a opepříme. Pečeme 30 minut při 210°C. 
- 
                                2Cibuli a brambory oloupeme, pokrájíme na plátky, osolíme a posypeme sekaným tymiánem. 
- 
                                3Přidáme obojí k masu a pečeme dalších 50 minut při 180°C. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        