Tortellini s mascarpone
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 573 kcal
 - Sacharidy 59 g
 - Tuky 28 g
 - Sodík 1178 mg
 - Bílkoviny 15 g
 - Uhlovodany 59 g
 - Cholesterol 8550 mg
 - Draslík 230.3 mg
 - Vláknina 7261.7 mg
 - Vitamín A 7261.7 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 14.2 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Tortellini uvaříme v osolené vroucí vodě podle návodu na obalu al dente, poté je scedíme a necháme stranou okapat.
 - 
                                2
Osmažíme na oleji pancettu 2 - 3 minuty. Vmícháme do ní vývar, mascarpone a sušená rajčata.
 - 
                                3
Přivedeme k varu, stáhneme oheň a omáčku asi 5 minut vaříme, až ji trochu zredukujeme. Vmícháme bazalku, osolíme a opepříme.
 - 
                                4
Vložíme do omáčky tortellini, pokrm promícháme a servírujeme.