Lišky se slaninou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 30 g Máslo čerstvé
  • 125 g Slanina vepřová
  • 500 g Lišky čerstvé
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 241 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 21 g
  • Sodík 320 mg
  • Bílkoviny 7 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 30.3 mg
  • Draslík 110.6 mg
  • Vláknina 973.8 mg
  • Vitamín A 973.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.7 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 8.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Čerstvé lišky očistíme, větší rozkrojíme na poloviny.

  • 2

    V pánvi na rozehřátém másle osmahneme na kostičky nakrájenou slaninu. Přidáme oloupanou, nahrubo nasekanou cibuli, připravené lišky a zprudka krátce osmahneme.

  • 3

    Pokrm osolíme, opepříme a posypeme nasekanou petrželkou.

Komentáře k receptu