Vepřová játra v alobalu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Játra vepřová
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 3 ks Cibule
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Kečup
  • 2 polévková lžíce Petržel - nať
  • 2 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 270 kcal
  • Sacharidy 13 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 328 mg
  • Bílkoviny 33 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 451.5 mg
  • Draslík 536.3 mg
  • Vláknina 2757.8 mg
  • Vitamín A 2757.8 mg
  • Vitamín B6 1.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 47.2 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 35.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěná a omytá játra nakrájíme na plátky. Na každý plátek poklademe oloupanou, na plátky nakrájenou cibuli, opepříme a pokapeme kečupem.

  • 2

    Alobal potřeme olejem, urovnáme na něj připravené plátky jater a dobře zabalíme.

  • 3

    Pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut.

  • 4

    Hotová játra vybalíme z alobalu, osolíme a posypeme nasekanou petrželkou.

  • 5

    Podáváme s dušenou rýží.

Komentáře k receptu