Vepřové koleno s ledvinkami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 90 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 80 g Sádlo škvařené
  • 200 g Vepřové ledvinky
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 1 ks Cibule
  • 2 ks Vepřové koleno
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 0.5 l Voda pitná
  • 2 polévková lžíce Kečup
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1763 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 151 g
  • Sodík 266 mg
  • Bílkoviny 96 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 178.9 mg
  • Draslík 160.8 mg
  • Vláknina 1076.8 mg
  • Vitamín A 1076.8 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 8.7 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 10.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěná a omytá kolena vykostíme, nakrájíme na kostky, osolíme a opepříme.

  • 2

    Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na sádle, vmícháme mletou papriku, mírně osmahneme a podlijeme horkou vodou. Přidáme nakrájená kolena, kečup a očištěné, spařené a na plátky nakrájené ledvinky. Vše dusíme doměkka. Během dušení pokrm občas zamícháme a mírně podléváme horkou vodou.

Komentáře k receptu