Krkovička plněná vinnou klobásou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 258 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 20 g
 - Sodík 71 mg
 - Bílkoviny 14 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 1.6 mg
 - Draslík 3 mg
 - Vláknina 39.8 mg
 - Vitamín A 39.8 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Naklepeme plátky krkovičky, osolíme a opepříme a z jedné strany potřeme hořčicí.
 - 
                                2
Na každý plátek dáme slaninu a bochánek vinné klobásy, kterou jsme vymačkali ze střívka.
 - 
                                3
Plátek zavineme, a připíchneme jehlou nebo párátkem.
 - 
                                4
Vložíme do pekáče, podlijeme vodou a pečeme.