Domino - perník
Suroviny
- 65 g Máslo čerstvé
 - 20 g Kakao - prášek
 - 100 g Džem rybízový
 - 100 g Poleva čokoládová
 - 250 g Med včelí
 - 65 g Cukr moučkový
 - 300 g Mouka pšeničná hladká T 650
 - 1 kávová lžička Skořice mletá
 - 3 kávová lžička Kypřicí prášek do pečiva
 - 0.5 kávová lžička Citronová šťáva
 - 2 ks Vejce slepičí
 - 1 špetka Kardamom
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 286 kcal
 - Sacharidy 53 g
 - Tuky 8 g
 - Sodík 31 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 34 g
 - Cholesterol 47.4 mg
 - Draslík 117.1 mg
 - Vláknina 3049.8 mg
 - Vitamín A 3049.8 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.2 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Tekutý med, cukr a máslo necháme rozpustit a vychladnout. Přidáme vejce, koření, mouku, kypřící prášek, kakao a citrónovou šťávu.
 - 
                                2
Smícháme a rozetřeme na tukem vymazaný a hrubou moukou vysypaný plech. Pečeme ve vyhřáté troubě.
 - 
                                3
Hotový a vychladlý perník rozkrojíme a potřeme zavařeninou.
 - 
                                4
Složíme na sebe a krájíme kostičky které poléváme tmavou čokoládovou polevou.
 - 
                                5
Na vrch kostiček uděláme z bílé polevy nebo polevy z bílků tečky aby vznikl dojem domina.