Karbanátky z kapra
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 590 kcal
- Sacharidy 13 g
- Tuky 27 g
- Sodík 401 mg
- Bílkoviny 69 g
- Uhlovodany 13 g
- Cholesterol 250.3 mg
- Draslík 1297.8 mg
- Vláknina 1690.8 mg
- Vitamín A 1690.8 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.4 mg
- Vitamín E 2.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Z kapra bez kůže upravíme filety, které nakrájíme na kousky a rozemeleme. 
- 
                                2Přidáme sůl, pepř, majoránku, papriku, nakrájenou cibuli a česnek. 
- 
                                3Dáme na půl hodiny odležet. 
- 
                                4Poté tvarujeme karbanátky, obalíme je ve strouhance a osmažíme. 
- 
                                5Můžeme podávat teplé i studené. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        