Polévka pastýřská
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 150 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 10 g
- Sodík 192 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 26.1 mg
- Draslík 435.1 mg
- Vláknina 4299.2 mg
- Vitamín A 4299.2 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 14.7 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Drobně nakrájenou cibuli si zpěníme na másle, přidáme nadrobno nakrájené vepřové maso a osmahneme. Maso osolíme, podlijeme a dusíme cca 10 min. 
- 
                                2Brambory nakrájené na kostičky přidáme k masu a opět dusíme. 
- 
                                3Rajčata spaříme, oloupeme, rozkrájíme a přidáme k ostatnímu. 
- 
                                4Polévku dolijeme potřebným množstvím vody a vaříme vše do měkka. 
- 
                                5Hotovou polévku posypeme nasekanou petrželovou natí. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        