Kulajda se ztracenými vejci
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 261 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 19 g
- Sodík 247 mg
- Bílkoviny 12 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 282.1 mg
- Draslík 351.6 mg
- Vláknina 3284 mg
- Vitamín A 3284 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8.3 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 87.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Uděláme si světlou jíšku z másla a mouky, zalijeme vodou a řádně rozmícháme. 
- 
                                2Okořeníme špetkou kmínu, soli a povaříme cca 30 min. 
- 
                                3Poté přidáme brambory nakrájené na kostičky a vše dovaříme. 
- 
                                4Na úplný závěr přilijeme smetanu, přidáme nasekaný kopr a necháme projít varem. 
- 
                                5Poté polévku odstavíme. 
- 
                                6Polévku podáváme v hlubokých talířích či polévkových miskách. Do každé porce polévky dáme jedno ztracené vejce. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        