Jablečný koláč s kokosem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 340 kcal
- Sacharidy 56 g
- Tuky 13 g
- Sodík 8 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 54 g
- Cholesterol 30.4 mg
- Draslík 113.6 mg
- Vláknina 7716.7 mg
- Vitamín A 7716.7 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.6 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Troubu předehřejeme na 210C. Těsto rozválíme a vyložíme jím koláčovou formu. 
- 
                                2Jablka oloupeme, odstraníme jadřince a rozčvrtíme. Poté je svaříme s několika lžícemi vody na kompot a rozetřeme na korpus. 
- 
                                3Pečeme 20minut. 
- 
                                4Mezitím rozšleháme vejce, přimícháme k němu rozehřáté máslo, kokos a cukr. Směs rozetřeme na korpus, snížíme teplotu na 180C a pečeme ještě asi 15minut do zlatohněda. 
- 
                                5Po vyjmutí koláč můžeme dozdobit tenkými plátky jablka a necháme vychladnout. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        