Polévka kedlubnová krémová
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 204 kcal
- Sacharidy 16 g
- Tuky 13 g
- Sodík 770 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 18 mg
- Draslík 343.2 mg
- Vláknina 4035.1 mg
- Vitamín A 4035.1 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 22.3 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 17.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Na rozpuštěném másle necháme zpěnit jemně nakrájenou cibuli a oloupané kedlubny nakrájené na kousky. Vše zaprášíme moukou a zalijeme vývarem. Osolíme, opepříme a vaříme doměkka. 
- 
                                2Uvařenou zeleninu prolisujeme nebo rozmixujeme, vrátíme ji do polévky a přidáme špetku muškátu. 
- 
                                3Nakonec polévku posypeme sekanou petrželovou natí nebo jemně nasekanou čerstvou kedlubnovou natí. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        