Parmice s broskvemi

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 33 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1000 g Broskve
  • 60 g Cibule
  • 4 g Rozmarýn čerstvý
  • 750 ml Olej olivový
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Citrony
  • 1 kg Parmice
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 2052 kcal
  • Sacharidy 29 g
  • Tuky 197 g
  • Sodík 358 mg
  • Bílkoviny 51 g
  • Uhlovodany 28 g
  • Cholesterol 122.5 mg
  • Draslík 1432.4 mg
  • Vláknina 10642 mg
  • Vitamín A 10642 mg
  • Vitamín B6 1.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 40.1 mg
  • Vitamín E 4.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ryby omyjeme a necháme okapat.

  • 2

    Olej smícháme s pokrájenou cibulí, rozmarýnem, solí a šťávou z citronu. Dobře promícháme a ve vzniklé marinádě necháme 2 hodiny marinovat ryby.

  • 3

    Broskve oloupeme, rozpůlíme a vypeckujeme.

  • 4

    Nad rozehřátý gril dáme alobal, na který naskládáme parmice a rozpůlené broskve potřené troškou marinády. Grilujeme 8 minut, v polovině času otočíme.

Komentáře k receptu