Smažený tuňák s parmezánem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 528 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 35 g
- Sodík 501 mg
- Bílkoviny 48 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 135.3 mg
- Draslík 737.7 mg
- Vláknina 3735 mg
- Vitamín A 3735 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 22.3 mg
- Vitamín E 2.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Filé z tuňáka zbavíme kůže a nakrájíme na 8 proužků. Z papriky vykrojíme semena a papriku nakrájíme na proužky, roketu opláchneme a necháme okapat. Parmezán nastrouháme. 
- 
                                2Papriku spolu s octem a olivovým olejem rozmixujeme na hladkou omáčku. Porce tuňáka namočíme do rozšlehaného vejce a obalíme v parmezánu. Filé smažíme na rozpáleném rostlinném oleji z obou stran. 
- 
                                3Filé podáváme s roketou a zvlášť servírujeme paprikovou omáčku. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        