Hovězí tataráček s okurkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 243 kcal
 - Sacharidy 20 g
 - Tuky 10 g
 - Sodík 2114 mg
 - Bílkoviny 15 g
 - Uhlovodany 20 g
 - Cholesterol 33.9 mg
 - Draslík 589.9 mg
 - Vláknina 4734 mg
 - Vitamín A 4734 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 29.7 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
1) Maso nasekáme na jemno, promícháme s olejem, osolíme a opepříme.
 - 
                                2
2) Šalotky, okurku a pažitku nasekáme na jemno a zamícháme do masa.
 - 
                                3
3) Podáváme ozdobené jarní cibulkou.
 - 
                                4
4) K tomu položíme feferonku a lžíci zakysané smetany.