Pstruh s mandlemi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1085 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 67 g
 - Sodík 261 mg
 - Bílkoviny 109 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 320 mg
 - Draslík 1841.3 mg
 - Vláknina 2350 mg
 - Vitamín A 2350 mg
 - Vitamín B6 1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 21.8 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 35.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Hřebíček a nové koření rozdrtíme v hmoždíři, přidáme sůl, pepř a kari a smícháme s moukou.
 - 
                                2
Pstruhy obalíme v této směsi a opečeme 15-20 minut na másle (podle velikosti ryby).
 - 
                                3
Mandle opražíme nasucho a posypeme jimi hotové pstruhy.
 - 
                                4
Podáváme s čerstvým pečivem a zeleninovým salátem.