Jarní cibulka s vejci
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 238 kcal
 - Sacharidy 2 g
 - Tuky 22 g
 - Sodík 473 mg
 - Bílkoviny 8 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 269.3 mg
 - Draslík 163.1 mg
 - Vláknina 1332.5 mg
 - Vitamín A 1332.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 12.1 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 23.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Jarní cibulku a petrželovou nať omyjeme, usušíme a nakrájíme. Do skleněné mísy položíme máslo, vložíme do mikrovlnné trouby na 1 minutu. Potom přidáme připravenou jarní cibulku a petrželovou nať, mísu přiklopíme a vrátíme zpět do mikrovlnné trouby na 2 minuty.
 - 
                                2
Vejce rozklepneme, rozkvedláme, přidáme sůl, pepř, zalijeme zeleninu, necháme další 2 minuty ztuhnout.
 - 
                                3
Hotová vejce vytáhneme z mikrovlnné trouby, přiklopené necháme odležett a porce rozdělíme na mělké talíře.