Dušené klobásy v bramborách
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 440 kcal
 - Sacharidy 27 g
 - Tuky 30 g
 - Sodík 1218 mg
 - Bílkoviny 17 g
 - Uhlovodany 27 g
 - Cholesterol 58.4 mg
 - Draslík 1128.2 mg
 - Vláknina 12888.3 mg
 - Vitamín A 12888.3 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 45.9 mg
 - Vitamín E 1.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 7.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Ve větším kastrolu osmažíme na vyškvařené slanině nadrobno cibuli, zasypeme paprikou, kmínem a necháme zpěnit.
 - 
                                2
Přidáme nakrájená rajčata a papriky, prolisovaný česnek, sůl, necháme chvíli dusit. Vložíme brambory, nakrájené na kostičky, podlijeme vodou a zakryté pozvolna dusíme, až budou brambory poloměkké. Vložíme malé vepřové (nebo podobné) klobásky, zakryté dodusíme do měkka.