Krupicová maďarská
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 153 kcal
 - Sacharidy 13 g
 - Tuky 10 g
 - Sodík 92 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 9.7 mg
 - Draslík 21.5 mg
 - Vláknina 1293.7 mg
 - Vitamín A 1293.7 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.1 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na polovině tuku osmahneme krupici dozlatova.
 - 
                                2
Ze zbylého tuku a mouky připravíme světlou jíšku, přidáme k ní papriku a zalijeme vodou.
 - 
                                3
Rozšleháme, přidáme opraženou krupici, sůl a vaříme 10 minut.
 - 
                                4
Posypeme pažitkou.
 - 
                                5