Mrkvová kaše
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 220 kcal
 - Sacharidy 24 g
 - Tuky 12 g
 - Sodík 106 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 22 g
 - Cholesterol 26.7 mg
 - Draslík 995.3 mg
 - Vláknina 14000 mg
 - Vitamín A 14000 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 18.8 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 53.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nejdříve oloupeme, očistíme a na kostičky pokrájíme karotku, brambory a fenyklovou hlízu bez zelené natě. Vše podusíme na cca 3 g másla nebo kukuřičném oleji. Podlijeme smetanou a pod pokličkou na mírném ohni vaříme asi 20 minut.
 - 
                                2
Necháme trochu zchladit a rozmixujeme i se zelenou fenyklovou natí a zbytkem tuku na jemnou kaši.