Kefte

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 80 g Cibule
  • 500 g Hovězí maso mleté
  • 2 krajíc Veka
  • 3.33 ml Olej stolní
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 237 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 162 mg
  • Bílkoviny 30 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 139.3 mg
  • Draslík 482.1 mg
  • Vláknina 719.8 mg
  • Vitamín A 719.8 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.5 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Z mletého masa, vajíčka, soli a pepře, drobně pokrájené cibule a zvlhčené veky vypracujeme směs.

  • 2

    Lžící odebíráme a navlhčenýma ruka tvarujeme válečky.

  • 3

    Připravené maso osmažíme na pánvi v rozehřátém oleji.

Komentáře k receptu