Grilované vepřové karbanátky na špejlích z citronové trávy
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 821 kcal
 - Sacharidy 151 g
 - Tuky 20 g
 - Sodík 222 mg
 - Bílkoviny 31 g
 - Uhlovodany 151 g
 - Cholesterol 54 mg
 - Draslík 5778.7 mg
 - Vláknina 8919.8 mg
 - Vitamín A 8919.8 mg
 - Vitamín B6 1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 249.3 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 58.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Mleté maso vložíme do mísy, přidáme rozdrcený česnek, nadrobno nakrájené kořeny koriandru, sójovou omáčku a cukr. Osolíme a opepříme dle chuti a důkladně promícháme.
 - 
                                2
Směs rozdělíme na cca 8 částí a navlhčenými rukama z ní vytvoříme oválné karbanátky. Každý z nich napíchneme na stéblo citronové trávy a upěchujeme na paličku.
 - 
                                3
Na rozpáleném grilu opékáme cca 3-4 minuty po každé straně dozlatova. Rozdělíme na talíře a ihned podáváme s chilli omáčkou.