Bramborové trojhránky s uzeným masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 899 kcal
 - Sacharidy 79 g
 - Tuky 46 g
 - Sodík 322 mg
 - Bílkoviny 15 g
 - Uhlovodany 25 g
 - Cholesterol 61.3 mg
 - Draslík 429.4 mg
 - Vláknina 5000 mg
 - Vitamín A 5000 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 9.3 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Brambory předem uvařené ve slané vodě nastrouháme, přidáme mouku, vejce a vypracujeme těsto.
 - 
                                2
Těsto rozválíme, radélkem vytvoříme obdélníčky, na které položíme kousek uzeného masa.
 - 
                                3
Obdélníčky přeložíme tak, abychom vytvořili trojúhelníkové taštičky.
 - 
                                4
Trojhránky potřeme máslem a v horké troubě asi na 200°C upečeme dorůžova.