Vepřové kotlety s kysaným zelím
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 265 kcal
 - Sacharidy 10 g
 - Tuky 15 g
 - Sodík 68 mg
 - Bílkoviny 23 g
 - Uhlovodany 9 g
 - Cholesterol 74.8 mg
 - Draslík 627.2 mg
 - Vláknina 5652.5 mg
 - Vitamín A 5652.5 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 48.7 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na sádle zpěníme jemně nakrájenou cibuli a přidáme zelí a kmín. Vaříme ve vlastní šťávě, nebo jen mírně podlijeme.
 - 
                                2
Na pánvi opečeme omyté, naklepané a osolené kotlety. Hotové obložíme kysaným zelím.
 - 
                                3
Podáváme s houskovým nebo bramborovým knedlíkem.